Workshop cogNIAM® core

Op zoek naar een éénduidige en betrouwbare manier om de kennis en ervaring van de alledaagse praktijk vast te leggen en te vertalen naar bijvoorbeeld requirements, specificaties of modellen? Laat ons u dan in één dag de basisprincipes leren die wij al decennia toepassen om dit voor elkaar te krijgen.


Hoe zorg ik dat mijn systemen, processen en verantwoordingsdocumenten aansluiten bij de dagelijkse werkelijkheid op de werkvloer?

In de cogNIAM® core cursus leert u de onderliggende principes van de cogNIAM® methodiek: aan de hand van hele concrete en voor iedereen begrijpelijke voorbeelden stap voor stap in kaart brengen welke kennis er nodig is om de processen binnen een organisatie in goede banen te leiden, hoe deze met andere zaken samenhangt en welke regels er van toepassing zijn.

De methode is ontworpen om een analist in staat te stellen om zonder aannames de kennis en ervaring van deskundigen te vertalen naar veelzijdig inzetbare modellen.

Meer informatie?

Bas van de Laar

Solution Manager


Open workshop cogNIAM® core, High Tech Campus Eindhoven

Data

Nieuwe data spoedig bekend.

In verband met COVID-19 worden onze workshops tijdelijk virtueel aangeboden.

Wat leert u tijdens deze workshop?

Over cogNIAM®

cogNIAM® is een unieke methode die op basis van herhaalbare protocollen helpt om kennis om te zetten in business modellen. Hierbij maakt cogNIAM® gebruik van natuurlijke taal en voorbeelden, om de modellen voor eenieder begrijpbaar en valideerbaar te houden. cogNIAM® combineert open wereldstandaarden om processen, data, regels en semantiek in samenhang vast te leggen.

De unieke voordelen