Maak kennis met iKnow

PNA biedt innovatieve kennismanagement software voor het analyseren, structureren en borgen van kenniskapitaal, met de cogNIAM methode als ijzersterk fundament. We helpen bedrijven om wendbaar, efficiënt, compliant en transparant te zijn. iKnow: het platform van PNA voor een efficiënte, transparante en wendbare organisatie op basis van kennis.

Kennis aan het werk

Geïnspireerd door de samenwerking met huidige gebruikers van Cognitatie, en gecombineerd met onze inzichten op het gebied van kennismodellering, heeft PNA een platform met kennismanagement software ontwikkeld voor het snel en effectief vastleggen van kennis. De tools zijn zowel losstaand als aan elkaar geschakeld te gebruiken. Bovendien maken de tools voor het ophalen van informatie gebruik van één repository.

De iKnow suite

Tooling gebaseerd op jaren van research & development

Research zit in onze genen. Eind jaren ’60 startte Sjir Nijssen al met wetenschappelijk onderzoek dat de basis vormt van onze aanpak. En dat doen we vandaag de dag nog steeds. Bijdragen aan kennisstandaarden, ontwikkelen van best practices en de verdere innovatie van onze producten en diensten. Al die kennis en ervaring houden we niet voor onszelf maar stellen we onder andere in de vorm van de iKnow Suite beschikbaar. Zodat elke professional en elke organisatie de gewenste efficiëntie, transparantie en wendbaarheid bereiken kan.