Onze kennis delen we graag

Leer meer over onze workshops in de wereldstandaarden BPMN, DMN, FBM en onze eigen cogNIAM® methode.

Opleidingen

PNA heeft een leidende positie in de ontwikkeling van open kennisstandaarden. Wij delen onze kennis graag via kwalitatief hoogwaardige workshops. Hieronder ziet u een overzicht van onze standaard workshops. Maar uiteraard kunnen wij ook maatwerk leveren.

cogNIAM® core

In de cogNIAM® core cursus leert u de onderliggende principes van de cogNIAM® methodiek, aan de hand van concrete en voor iedereen begrijpelijke voorbeelden.

cogNIAM®

cogNIAM® is dé methode om kennis volgens een vaste werkwijze boven water te krijgen en daarmee begrijpelijke business modellen op te stellen. Ervaar de voordelen van duurzame, integrale specificaties in de open wereldstandaarden BPMN, DMN en FBM.

BPMN 2.0

Meer inzicht in uw bedrijfsprocessen? Met de PNA Best Practice voor BPMN 2.0 krijgt u toegang tot onze brede ervaring in de praktijk en kunt u trefzeker aan de slag met dé standaard voor procesmodelleren.

DMN​

DMN is de internationale standaard voor het modelleren van beslisregels (business rules). Leer hoe u meer grip op regels krijgt, de complexiteit tussen regels inzichtelijk maakt en regels voor een brede doelgroep toegankelijk maakt door de inzet van DMN.

FBM​

Ervaart u een kloof tussen business en IT? Heeft u behoefte aan eenduidige functionele en technische specificaties? Tijdens deze workshop leert u door middel van Fact Based Modeling informatie begrijpelijk en gestructureerd vast te leggen.

Workshops op maat

Naast open workshops kunnen wij ook een workshop op maat verzorgen, op een locatie van uw keuze.

Neem vrijblijvend contact met ons op.