iKnow-dag 2023

Op donderdag 2 november 2023 is de jaarlijkse iKnow-dag van PNA.
Het thema dit jaar is: Duurzame digitalisering.
De iKnow-dag vindt plaats op de High Tech Campus in Eindhoven.

De iKnow-dag is het jaarlijkse evenement waarbij iKnow-gebruikers en -geïnteresseerden en het team achter PNA’s iKnow-suite elkaar treffen.
Kennis, ervaringen en nieuwe plannen en ideeën voor de toekomst van de iKnow-suite en het gebruik ervan worden hier gedeeld.

Programma

Het programma van de dag is gericht op zowel ervaren iKnow-gebruikers alsook geïnteresseerden die nog niet eerder iKnow gezien hebben of hiermee hebben gewerkt.

In de ochtend organiseren we voor beide groepen parallelsessies:

  • In de sessie voor nieuwe gebruikers introduceren we iKnow en zijn mogelijkheden
  • In de sessie voor bestaande gebruikers presenteren we nieuwe functionaliteiten van iKnow en onze plannen voor de toekomst van de suite

In de middag gaat het programma gezamenlijk verder en gaan we in op de toepassing van iKnow. Gedurende de gehele dag is er in het programma veel ruimte om kennis en ervaringen uit te wisselen.

Als keynote speaker treedt prof. dr. mr. Reijer Passchier op. Reijer is als Hoogleraar Digitalisering en de democratische rechtsstaat verbonden aan de Open Universiteit en als Universitair Docent Staats- en bestuursrecht aan de Universiteit Leiden. Daarnaast is hij directeur van het Joint Legal Technologies Program voor professionals, een samenwerking van de Open Universiteit en de Universiteit Leiden. Hij onderzoekt de consequenties van digitalisering voor het functioneren van onze constitutie. In 2021 verscheen zijn prijswinnende boek Artificiële intelligentie en de rechtsstaat.

Reijer gaat in zijn voordracht in op het belang van Wetsanalyse voor de democratische rechtsstaat met als thema “Duurzame Digitalisering”.

Voor wie?

De iKnow-dag is interessant voor ‘kenniswerkers’ in de breedste zin van het woord:
Werk je in de praktijk met Data, Processen, Regels, Semantiek, Wetgeving en/of Compliance dan wil je de iKnow dag op donderdag 2 november 2023 zeker niet missen!

Wegens het grote aantal inschrijvingen zijn alle beschikbare plekken voor de iKnow dag in 2023 helaas vol! We verwelkomen u graag in 2024.