Belastingdienst kiest voor iKnow van PNA

PNA wint aanbesteding Analysetooling Wendbare Wetsuitvoering

PNA heeft met haar iKnow-suite de Europese aanbesteding van de Belastingdienst om analysehulpmiddelen voor Wendbare Wetsuitvoering aan te schaffen, gewonnen. PNA is bijzonder trots op deze mijlpaal. Sinds de begindagen van de iKnow-suite waren de praktijkwensen van grote organisaties als de Belastingdienst de leidraad voor de ontwikkeling.

Wendbare Wetsuitvoering is een aanpak om wendbaarheid en flexibiliteit bij de uitvoering van wetgeving te realiseren. Om Wendbare Wetsuitvoering te bereiken, is Wetsanalyse cruciaal.

De Belastingdienst koopt een enterpriselicentie voor het gebruik van iKnow. De transactie voorziet verder in:

  • Beheer en onderhoud voor een aantal jaren;
  • Additionele ontwikkeling van iKnow ter realisatie van specifieke wensen van de Belastingdienst voor de komende jaren;
  • Opleiding in efficiënt gebruik van iKnow;
  • Advies over de inzet van iKnow.

“We merken dat er heel veel belangstelling is voor iKnow, en niet alleen van overheidsorganisaties”, aldus Maurice Nijssen, directeur PNA. “De Belastingdienst zal de komende jaren haar IT-landschap wendbaarder maken. iKnow gaat daarin een fundamentele rol spelen.”

Frank Harmsen, directeur PNA: “Je merkt dat het product volwassen is geworden. Er is dan ook veel in geïnvesteerd, zowel in geld als in kennis. Wij zijn erg blij met het vertrouwen dat de Belastingdienst in ons en in onze iKnow-suite heeft.”

Heb je vragen over het bovenstaande? Neem dan contact op met Frank Harmsen.